schenk eens een WAARDEBON van De Schelf Spirits: goed voor een lekkere fles, een privé-tasting van topwhisky of porto, alles volgens wens op maat uitgewerkt! Wil je een proeverij bij je thuis, op een passende locatie of op de unieke Schelf, dat kan!

Natuurlijk kan je bij De Schelf Spirits ook terecht voor leuke geschenken: mandje met samplebuisjes met kwaliteitswhisky of lekkere flesjes porto, begeleid met unieke whiskytruffels en chocolade. Of misschien word je wel verleid door onze Crémant de Loire: zeer unieke ambachtelijke Crémant van Pré Baron, met 60% Chardonnay 40%Orbois, champagne vinificatie! Superzachte smaken voor een zacht prijsje: €13 (Nog steeds PROMO €72 per doos van 6!!!)
Onze crémant scoorde top tussen meerdere gerenommeerde champagnes, zeker eens proeven!!
In het whisky-assortiment van De Schelf Spirits kozen we voor de bottelingen van 3006 whisky van Jop Boer en The Ultimate bottelingen van Van Wees. 3006 whisky bottelingen zijn steeds cask strength en uit één vat afkomstig, stuk voor stuk puik geselecteerd, onze aanrader!! Van The Ultimate hebben we enkele mooie flessen op 46° , eveneens uit één vat gebotteld.
Daarnaast vullen we ons assortiment aan met enkele lekkere betaalbare favorietjes. Uiteraard kunnen we op bestelling zorgen voor al uw droomflessen. Dankzij onze connecties wereldwijd vinden wij misschien wel die fles waar u al jaren naar zoekt...
Tevens geven we graag passend advies als u whisky wil verzamelen of whisky kiest als investeringsmiddel.